-31% Ηχείο Smart Bluetooth Sony BSP60 (Original)

       Το Ηχείο Smart Bluetooth® BSP60 είναι σχεδιασμένο για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Όταν αντιστοιχιστεί με smartphone ή tablet Android™, μπορεί να φωνητικοποιήσει βασικές πληροφορίες, όπως δελτία καιρού ή το καθημερινό σας πρόγραμμα. Με τη χρήση φωνητικών εντολών, μπορείτε να του ζητήσετε να εκτελέσει απλές εργασίες, όπως ρύθμιση ξυπνητηριών και έλεγχο του τηλεφώνου σας για νέα μηνύματα.

     Το ενσωματωμένο μικρόφωνο εξυπηρετεί σε κλήσεις συνδιάσκεψης. Με την τεχνολογία NFC One-touch, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγγίξετε στο Ηχείο Smart Bluetooth® με μια συσκευή κλήσεων Android™ στην οποία είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα NFC και θα μπορείτε να μιλήσετε με ανοιχτή ακρόαση. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία NFC One-touch για άμεση αναπαραγωγή μουσικής. Και με τη νέα διασκεδαστική λειτουργία χορού το Ηχείο Smart Bluetooth® μπορεί να χορέψει στο ρυθμό της μουσικής σας.

      Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το ασύρματο ηχείο της Sony είναι το Google Voice Search και η μηχανή μετατροπής κειμένου σε ομιλία της Google. Το Sony Smart Bluetooth Speaker BSP60 έχει ειδικό σύστημα για να κινείται στον ρυθμό της μουσικής και φώτα LED προκειμένου να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την αλληλεπίδραση μαζί του.

 

 

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ηχείο Smart Bluetooth Sony BSP60 (Original)

  • Κωδικός Προϊόντος: 14022
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 109,00€
  • 74,90€
  • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000