Garmin Zumo 390LM Plus TPMS Europe & AutoDrive Hellas
Garmin Zumo 390LM Plus TPMS Europe & AutoDrive Hellas

Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Εξελιγμένη πλοήγησης μοτοσικλέτας και έλεγχος πίεσης ελαστικών TPMS

  • Οθόνη 4.3” ευανάγνωστη στον ήλιο και κατάλληλη για χρήση με γάντια
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 2 αισθητήρες ελέγχου πίεσης ελαστικών TPMS
  • Στιβαρό, αδιάβροχο (IPX7)1 , ανθεκτικό στα καυσαέρια και την ακτινοβολία UV
  • Προγραμματισμός ταξιδιού με το πρόγραμμα BaseCamp και δυνατότητα αποφυγής συγκεκριμένου σημείου πορείας
  • Δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών2
  • Τηλεφωνικές κλήσεις και φωνητικές οδηγίες μέσω κράνους ή ακουστικών Bluetooth (πωλούνται χωριστά)

 

Σχεδιασμένο για τους φίλους της μοτοσικλέτας

Το zumo 390LM PLUS TPMS έχει μεγάλη οθόνη 4.3“ ιδιαίτερα ευκρινή ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως. Είναι κατάλληλο για χρήση ακόμα και με γάντια και το εύχρηστο μενού του κάνει την εισαγωγή δεδομένων τόσο εύκολη όσο το να αλλάζετε ταχύτητες. Είναι αδιάβροχο IPX71  και ανθεκτικό στα καυσαέρια και στην ακτινοβολία UV. Με τους αισθητήρες TPMS γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την πίεση κάθε ελαστικού και ορίζετε εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για χαμηλή πίεση.

 

Εργαλεία πλοήγησης

Η λειτουργία LANE ASSIST σας υποδεικνύει τη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας για να ακολουθήσετε την πορεία σας. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία λεπτομερούς απεικόνισης Junction View δεν θα χάσετε ποτέ τη σωστή έξοδο.

 

Με τη λειτουργία TracBack® το zumo 390 σας καθοδηγεί πίσω στο σημείο που ξεκινήσατε την περιπλάνηση σας. Οι Υπηρεσίες Εξόδων σας ενημερώνουν για εστιατόρια και πρατήρια καυσίμων κοντά στις εξόδους δρόμων ταχείας κυκλοφορίας.  Όταν ακολουθείτε μία πορεία με πολλά ενδιάμεσα σημεία μπορείτε να παρακάμψετε κάποιο χωρίς να επηρεάσει την πλοήγηση σας.

 

Ελέγξτε εύκολα την πίεση των ελαστικών

Το zumo 390LM PLUS TPMS είναι περιλμβάνει στην συσκευασία του δύο αισθητήρες TPMS για τον έλεγχο της πίεσης των ελαστικών. Τοποθετήστε έναν αισθητήρα TPMS σε κάθε λάστιχο και παρακολουθήστε την πίεση κάθε ελαστικού, την τάση της πίεσης ή ορίστε εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για χαμηλή πίεση (μόνο για ελαστικά με μεταλλικές βαλβίδες).

 

Η δύναμη του Bluetooth

Το zumo 390LM PLUS TPMS υποστηρίζει την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth. Απλά συνδέστε το με το κινητό σας τηλέφωνο για να πραγματοποιείτε κλήσεις με ακουστικά ή κράνος Bluetooth (πωλούνται χωριστά). Με το zumo θα απαντάτε στο τηλέφωνο χωρίς να αφαιρείτε το κράνος ή τα γάντια σας. Με τον ίδιο τρόπο θα ακούτε και αναλυτικές φωνητικές οδηγίες, για να μένετε προσηλωμένοι στην οδήγηση σας.

 

Δρόμοι με στροφές

Δημιουργήστε μία πορεία με το λογισμικό BaseCamp ή αφήστε το zumo να επιλέξει μία ενδιαφέρουσα πορεία για εσάς.

 

Ιστορικό σέρβις

Καταγράψτε τα χιλιόμετρα, την πίεση των ελαστικών, τις αλλαγές λαδιών και όλες τις υπόλοιπες εργασίες που πραγματοποιήσατε στην μοτοσικλέτα σας για να παρακολουθείτε καλύτερα τη συντήρηση της.

 

Δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών

Το zumo 390LM PLUS TPMS έχει προεγκατεστημένους χάρτες City Navigator Europe και AutoDrive Hellas. Με τις δωρεάν αναβαθμίσεις2 εξασφαλίζετε ότι θα έχετε πάντα τους πιο ενημερωμένους χάρτες στην συσκευή σας.

 

Επιπλέον λειτουργίες

Το zumo 390LM PLUS TPMS έχει ενσωματωμένο υπολογιστή ταξιδίου με πυξίδα. Η ψηφιακή αντλία σας επιτρέπει να υπολογίζετε τα χιλιόμετρα που έχετε να κάνετε μέχρι το επόμενο γέμισμα του ρεζερβουάρ. Η ένδειξη του ορίου ταχύτητας σας ενημερώνει πότε πρέπει να πατήσετε φρένο.

 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εξίσου εύκολα και στο αυτοκίνητο αφού στην συσκευασία του περιλαμβάνονται βάση και καλώδιο τροφοδοσίας αυτοκινήτου.

 

Προγραμματίστε και μοιραστείτε τις εξορμήσεις σας

Προγραμματίστε το επόμενο ταξίδι σας με το BaseCamp™. Δημιουργήστε πορείες και αποθηκεύστε σημεία ενδιαφέροντος που θέλετε να επισκεφτείτε όπως αξιοθέατα, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Μεταφέρετε το προγραμματισμένο σας ταξίδι στο zumo και απλά ακολουθήστε το.

 

Η εφαρμογή Garmin Adventures του BaseCamp, είναι ένας δωρεάν και εύχρηστος τρόπος για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας συνδυάζοντας διαδρομές, video, σημεία και φωτογραφίες. Με τη λειτουργία Garmin Adventures μπορείτε να αξιολογήσετε ταξίδια, να διαβάσετε κριτικές και να κατεβάσετε περιπέτειες άλλων χρηστών.

Garmin Zumo 390LM Plus TPMS Europe & AutoDrive Hellas

  • Κωδικός Προϊόντος: 11116
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 559,00€

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000