Garmin vivoactive HR Regular Black GR

Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Βασικές βελτιώσεις το vivoactive HR σε σχέση με το vivoactive συμπεριλαμβάνουν ένα βαρομετρικό αλτίμετρο, ηλεκτρονική πυξίδα, προσωπικά αρχεία των επιδόσεων σας και σαφώς τον καρδιακό παλμογράφο. Το vivoactive HR διαθέτει επίσης δυνατότητα αποθήκευσης αγαπημένων σημείων και περιοχών, ψηφιακή κάρτα με σκορ για το golf, μέτρησης ορόφων που έχετε ανεβεί και υποστήριξη Connect IQ. Τέλος, το Garmin vivoactive HR έρχεται με ενσωματωμένα apps και widgets για να σας δώσει παραπάνω πληροφορίες για τη γυμναστική σας και να την κάνει πιο ευχάριστη.

Ενσωματωμένος καρδιακός παλμογράφος

To καινούργιο Garmin vivoactive HR μπορεί να μετρήσει τους παλμούς της καρδιάς σας από τον καρπό σας. Δεν χρειάζεται πλέον να φοράτε μία άβολη ζώνη στήθους. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του παλμού σας, το vívoactive HR σας προσφέρει πληροφορίες για τις θερμίδες που καίτε και ποσοτικοποιεί την ένταση των δραστηριοτήτων σας, δίνοντάς σας ακριβείς πληροφορίες για τον κόπο σας.

Ώρα για κολύμβηση

Η τεχνολογία auto length που βασίζεται στο ενσωματωμένο accelerometer μετράει αυτόματα τις συνολικές και ενδιάμεσες αποστάσεις, τους γύρους, τις θερμίδες που καίγονται, τον μέσο όρο κάθε συνεδρίας, τα διαλείμματα, το ρυθμό και τον αριθμό χεριών στην πισίνα. Επιπλέον η εφαρμογή κολύμβησης σας υπολογίζει την αποδοτικότητά σας στο swolf καθώς μετράει τον χρόνο και τον αριθμό χεριών που χρειάζεστε για να κολυμπήσετε σε όλο το μήκος της πισίνας. Δείτε τον χρόνο και την απόσταση των διαλειμμάτων σας με μία ματιά ενώ ο μετρητής διαλειμμάτων σας επιτρέπει να σταματάτε και να συνεχίζετε την προπόνησή σας απρόσκοπτα.

Το πολύ λεπτό πάχος του σκίζει το νερό ενώ είναι αδιάβροχο μέχρι τις 5 ΑΤΜ (50 μέτρα) ώστε να μπορείτε να το φοράτε χωρίς άγχος.

To vivoactive παρακολουθεί την πρόοδό σας ακόμη και όταν δεν ασχολείστε με κάποιο συγκεκριμένο άθλημα. Η εφαρμογή activity tracking καταγράφει όλα σας τα βήματα ώστε να μάθετε το τρέχον επίπεδό σας και σας θέτει έναν αριθμό βημάτων ως εφικτό στόχο, κάθε μέρα. Όταν κατακτάτε το στόχο, η συσκευή προσαρμόζει το στόχο της επόμενης μέρας. Μία κόκκινη μπάρα εμφανίζεται στην οθόνη ύστερα από μία ώρα πλήρης αδράνειας και χτίζεται σταδιακά όσο εσείς παραμένετε καθισμένοι. Απλά περπατήστε μερικά λεπτά για να αναιρέσετε τη μπάρα. Θέστε το σε κατάσταση ύπνου όταν πάτε στο κρεβάτι και το vivoactive θα παρακολουθεί την ανάπαυσή σας. Επιπλέον καταγράφει τις θερμίδες που καίτε.

Μείνετε συνδεδεμένοι

Το vivoactive δονείται απαλά για να σας ενημερώνει για όλες τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε στο smartphone ή το tablet σας ενώ χάρη στο πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον χρήσης, τις προβάλλει στην οθόνη του στην Ελληνική γλώσσα. Επιπλέον εμφανίζει ειδοποιήσεις από το Facebook και τα υπόλοιπα social καθώς και άλλες mobile εφαρμογές όπως πρόγνωση του καιρού. Εσείς απλά αγγίξτε και σύρετε την οθόνη για να διαβάσετε περισσότερα.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις: 30.2 x 57 x 11.4 mm
 • Βάρος: 48 gr
 • Έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας 205 x 148 pixels
 • Αδιαβροχοποίηση (50m ή 5 ATM)
 • Mπαταρία λιθίου με αυτονομία 8 ημέρες αυτονομία ως καθημερινό ρολόι και 13 ώρες σε training mode (λήψη GPS ανά δευτερόλεπτο)
 • Εσωτερική μνήμη 32 MB, 1000 waypoints, 50 routes, 100 tracks
 • Πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον χρήσης με δυνατότητα προβολής των notifications στην ελληνική γλώσσα
 • Ταυτόχρονη χρήση Bluetooth Smart/ANT+
 • Υποστήριξη Connect IQ
 • Activity Tracking
 • Personal Records (PR’s): ενημερώνει αυτόματα για το πότε ξεπερνά ο χρήστης κάποια προηγούμενη επίδοση σε συγκεκριμένη δραστηριότητα και απόσταση (π.χ. τρέξιμο σε απόσταση ενός χιλιομέτρου κλπ).
 • Δυνατότητα χρήσης πολλαπλών bike sensors: επιτρέπει την αποθήκευση πολλαπλών bike sensors κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν αλλάζουμε ποδήλατα.

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Garmin vivoactive HR Regular Black GR

 • Κωδικός Προϊόντος: 10239
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 269,00€
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000