Garmin Forerunner 235 Black/Frost Blue GR (Δώρο Μεμβράνη Προστασίας)

Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας

GPS Ρολόι για Τρέξιμο, με μετρητή καρδιακού παλμού από τον καρπό.

  • Καταγράφει απόσταση, χρόνο, ρυθμό, καρδιακό παλμό και VO2 Max.
  • Ακούστε φωνητικές οδηγίες συνδυάζοντας το Forerunner 230 με smartphone και Bluetooth ακουστικά (σας προτρέπει να αυξήσετε/μειώσετε τον ρυθμό σας αντίστοιχα - δεν υποστηρίζεται προς το παρόν στα ελληνικά)
  • Πλήρως ελληνικό περιβάλλον χρήσης, εμφανίζει όλες τις έξυπνες ειδοποιήσεις του smartphone/tablet σας στα ελληνικά
  • Ο δραστηριογράφος καταγράφει τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες και τον ύπνο σας.
  • Κατεβάστε δεδομένα, γραφικά για την οθόνη και εφαρμογές από το Connect IQ.

Μέτρηση καρδιακού παλμού στον καρπό σας

To Garmin Forerunner 235 χάρη στην τεχνολογία "Elevate" μετράει συνεχόμενα 24/7 τους καρδιακούς σας παλμούς κατευθείαν από τον καρπό σας, δίνοντας έτσι την επιλογή να τρέξετε χωρίς να φοράτε ζώνη παλμογράφο. Ο πολύχρομος μετρητής αναγνωρίζει τη ζώνη του καρδιακού σας παλμού και κτυπά ανά λεπτό σε πραγματικο χρόνο.

Εξατομικεύστε το ρολόι και την προπόνησή σας

Ποτέ δύο αθλητές δεν είναι ίδιοι, ούτε και έχουν τους ίδιους στόχους. Κατακτήστε τους δικούς σας στόχους, κατεβάζοντας στο Garmin Forerunner 235 προηγμένα προγράμματα ασκήσεων και προπονητικά πλάνα από το Garmin Connect. Μπορείτε ακόμη και να εξατομικεύσετε τα πεδία των δεδομένων σας και να κατεβάσετε εφαρμογές, φατσούλες και γραφικά για την οθόνη του ρολογιού σας. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν από το Garmin Connect.

Τρέξιμο εντός και εκτός δρόμου

Το ενσωματωμένο accelerometer καταγράφει την απόσταση και τον ρυθμό όταν τρέχετε σε κλειστό χώρο χωρίς να χρειάζεστε ξεχωριστό αισθητήρα foot pod. Μόλις τελειώσετε με το τρέξιμο, το 230 δουλεύει και ως δραστηριογράφος καταγράφοντας τα βήματα και τις θερμίδες που καίτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον σας υπενθυμίζει να κινηθείτε αν βρίσκεστε σε ακινησία για περισσότερο από μία ώρα. Το Forerunner 230 είναι συμβατό τόσο με το δορυφορικό σύστημα GPS όσο και με το GLONASS ώστε να βρίσκει την τοποθεσία σας γρήγορα και με ακρίβεια όταν τρέχετε έξω στη φύση ανάμεσα στα δέντρα ή κοντά σε ψιλά κτίρια.

Ένα έγχρωμο γράφημα σας δείχνει με μια ματιά την ζώνη καρδιακών παλμών και τους κτύπους σας κάθε λεπτό.

Είναι απλό

Συνοπτικά και κατανοητά διαγράμματα, γραφήματα και χάρτες σας επιτρέπουν να βλέπετε τις δραστηριότητές σας, την πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων σας και μοιράζονται αυτόματα σχετικά δεδομένα απευθείας με το δίκτυο του Garmin Connect. Έτσι μπορείτε να ανταγωνίζεστε τους φίλους σας στα εβδομαδιαία βήματα ή σε αγώνες τρεξίματος - και να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία  LiveTrack. Μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιείτε τους συνδέσμους της εφαρμογής για να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, πρόγνωση του καιρού και έξυπνες ειδοποιήσεις κατευθείαν στη συμβατή σας συσκευή Garmin.

 

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Garmin Forerunner 235 Black/Frost Blue GR (Δώρο Μεμβράνη Προστασίας)

  • Κωδικός Προϊόντος: 12532
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 199,00€
  • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000