Garmin Fenix 5X (Slate Grey Sapphire with Black Band) GR (Δώρο Μεμβράνη Προστασίας)

 

Το Garmin fenix 5X είναι το απόλυτο πολυαθλητικό ρολόι - GPS για αθλητές και λάτρεις της περιπέτειας. Είναι το πρώτο ρολόι από τη σειρά fēnix που προσφέρει έγχρωμο ορειβατικό χάρτη Ευρώπης για πλοήγηση και προσδιορισμό τοποθεσίας με μια ματιά  – ώστε κάθε μέρα να ξεπερνάτε το χτες και να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέφετε πάντα με ασφάλεια. Εμπειρευτείτε προπονητικές λειτουργίες όπως η τεχνολογία Elevate™του παλμογράφου καρπού, ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, προηγμένες μετρήσεις επιδόσεων και ενδείξεις επιπέδου προπόνησης που σας επιτρέπουν να προπονηθείτε πιο αποτελεσματικά. Οι έξυπνες ειδοποιήσεις σας βοηθούν να μένετε σε συνδεδεμένοι εν κινήσει. Επιπλέον, τα εναλλάξιμα λουράκια QuickFit™ bands  σας επιτρέπουν να ολοκληρώνετε την εμφάνιση σας σε κάθε περίσταση χωρίς εργαλεία.
Εντυπωσιακός Σχεδιασμός, Ισχυρή Απόδοση 
Το fenix 5Χ είναι το απόλυτο ρολόι με διάμετρο 51mm και τις πιο προηγμένες λειτουργίες προπόνησης και πλοήγησης. Διαθέτει ανθεκτικό αθλητικό σχεδιασμό και αίσθηση ποιότητας υπεροχής χάρη στη στεφάνη - κεραία EXO από ανοξείδωτο ατσάλι και πλάτη από σφυρήλατο ατσάλι που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ακόμη και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον. Το fenix 5X συνδυάζει τις στιλιστικές με τις αθλητικές σας φιλοδοξίες

Έγχρωμος Οδικός/Ορειβατικός Χάρτης

 • Είτε βρίσκεστε μέσα στην πόλη, είτε σε ορεινά μονοπάτια, μία μεγάλη ποικιλία από λειτουργίες χάρτη και πλοήγησης στο ρολόι σας fēnix 5X σας βοηθούν να κρατάτε τον προσανατολισμό σας και εξασφαλίζουν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο με μια ματιά. 
 • Ο έγχρωμος ορειβατικός χάρτης που έρχεται προ-φορτωμένος, διαθέτει βελτιστοποιημένα δεδομένα για πλοήγηση και εντοπισμό θέσης στον καρπό σας με μια ματιά.
 • Eπιλογές δρομολόγησης μετ' επιστροφής δίνουν στους δρομείς και τους ποδηλάτες την δυνατότητα να ορίζουν την απόσταση που θέλουν να διανύσουν ώστε το ρολόι να προτείνει κατάλληλα γήπεδα.
 • Ευανάγνωστα συνθήματα σε μπανεράκια στην οθόνη παρέχουν οδηγίες για τις επερχόμενες στροφές.
 • Η λειτουργία Around Me map δείχνει κοντινές τοποθεσίες με απλουστευμένα γραφικά που αυξάνουν την προσοχή σας όταν βρίσκεστε σε άγνωστο περιβάλλον. 
 • Ενδείξεις δεδομένων στο χάρτη επισημαίνουν πληροφορίες - κλειδιά ώστε να τις έχετε όλες συγκεντρωμένες σε μία οθόνη ενώ αθλείστε. 
 • Η λειτουργία GroupTrack σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους φίλους σας στις περιπέτειες όπως το σκι ενώ η λειτουργία LiveTrack επιτρέπει στους φίλους σας να σας παρακολουθούν τις περιπέτειές σας σε πραγματικό χρόνο.

Εξαιρετικά Ευανάγνωστη Οθόνη εν Κινήσει

Η πάντοτε ενεργοποιημένη, υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη Chroma διασφαλίζει εξαιρετική αναγνωσιμότητα κάθε στιγμή. Το fenix 5X χρησιμοποιεί οθόνη 1.2’’ τεχνολογίας  transflective που αντανακλά και διαβιβάζει το φως ταυτόχρονα, επιτρέποντας στην οθόνη να έχει ακόμη μεγαλύτερη ευκρίνεια κάτω από έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Για να διασφαλιστεί η ενισχυμένη ανθεκτικότητα του αθλητικού ρολογιού μέσα στο χρόνο οι εκδόσεις fenix 5X Sapphire προσφέρουν υψηλής ποιότητας κρύσταλλα από ζαφείρι που είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές.

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για την Προπόνηση 

Ο στόχος σας για συνεχή βελτίωση των επιδόσεών σας, σας οδηγεί σε αμέτρητες ώρες προπόνησης. Τα νέα γραφικά επιδόσεων του fenix 5X παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, για εύκολη πρόσβαση και σας βοηθούν να παρακολουθείτε το επίπεδο σας και να προπονείστε πιο αποτελεσματικά. 

 • Κατάσταση Προπόνησης: Σας δείχνει πόσο αποτελεσματικά προπονείστε και σας παρέχει οδηγίες για το αν οι προπονήσεις σας είναι παραγωγικές και αν κάνετε πρόοδο.
 • Εκτίμηση VO2Max: Είτε κάνετε κοιλιακούς, τρέξιμο ή ποδηλασία τα δεδομένα απόδοσης κάνουν εκτίμηση του μέγιστου όγκου οξυγόνου που καταναλώνετε κάθε λεπτό και σας δίνουν ενδείξεις για το επίπεδό σας. 
 • Ένταση Προπόνησης: Σας δείχνει πόσο σκληρά προπονείστε για μια χρονική περίοδο ανεξαρτήτως της δραστηριότητάς σας.
 • Σύμβουλος Ανάκαμψης: Το Χρονόμετρο Ανάκαμψης σας δείχνει τον προτεινόμενο χρόνο ξεκούρασης μετρώντας αντίστροφα από την τελευταία σας προπόνηση

Πιο προηγμένοι δείκτες όπως το Functional Threshold Power (FTP) και το Lactate Threshold σας βοηθούν να κρίνετε καλύτερα το πραγματικό επίπεδο της απόδοσης σας κατά τη ποδηλασία ή το τρέξιμο και τελικά, η λειτουργία Race Predictor, κάνει εκτίμηση του ιδανικού σας χρόνου τερματισμού σε απόσταση 5k, 10k, μισού μαραθώνιου και κανονικού μαραθώνιου βασισμένη στην τρέχουσα τιμή του VO2max.  Η λειτουργία Training Effect 2.0 παρέχει βαθμολογίες για τα αεροβικά και τα αναεροβικά οφέλη της κάθε προπόνησης σας, ώστε να καταλάβετε καλύτερα αν η εντατική διαλληματική προπόνησή σας αποδίδει.

Εντατικοποιήστε το Τρέξιμο σας

Τώρα μπορείτε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στα δεδομένα του τρεξίματός σας. Οι προπονητικές λειτουργίες της Garmin που βασίζονται σε εκτεταμένες μετρήσεις φυσιολογίας, σας βοηθούν να βελτιώσετε την φόρμα σας και την συνολική σας απόδοση. Αυτές οι μετρήσεις συμπεριλαμβάνουν την κατάσταση απόδοσης που συγκρίνει την πραγματική σας απόδοση σε σχέση με το μέσο όρο του επιπέδου της φυσικής σας κατάστασης, τον ρυθμό τρεξίματος σας και το μήκος δρασκελισμού σας.  Κάντε τον κάθε αγώνα τρεξίματος μία προσωπική πρόκληση, ανταγωνιστείτε άλλους χρήστες στο Strava Live Segments, δεχτείτε σχετικές ειδοποιήσεις, δείτε βαθμολογίες κατάταξης και δείτε πώς η τρέχουσα προσπάθειά σας μπορεί να συγκριθεί με το προσωπικό σας ρεκόρ. 

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το fenix 5X με τον παλμογράφο στήθους HRM TRI ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε επιπρόσθετες μετρήσεις. Οι μετρήσεις συμπεριλαμβάνουν το Stress Score που μετράει το πραγματικό επίπεδο της καταπόνησης σας βασισμένο στη μεταβλητότητα του καρδιακού παλμού, την κατακόρυφη ταλάντωση και την αναλογία του χρόνου επαφής σας με το έδαφος και της ισορροπίας ώστε να καταστήσει το τρέξιμό σας πιο αποτελεσματικό. 

Τρέξτε Κατακόρυφα

To fenix 5X έρχεται με προ-φορτωμένες λειτουργίες που κάνουν τη διαφορά στη διαδρομή σας. Η λειτουργία Auto Climb/Run διασφαλίζει ότι παίρνετε τις σωστές μετρήσεις στο σωστό περιβάλλον. Παρακολουθεί το ρυθμό και την απόσταση όταν τρέχετε σε επίπεδη επιφάνεια και αυτόματα μεταβαίνει σε λειτουργία μέτρησης της ανόδου και της κατακόρυφης ταχύτητας όταν ξεκινήσετε την ανάβαση. Για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων (Ultra distance runner) το fenix 5X παρέχει την εξειδικευμένη λειτουργία UltraTrac mode, η οποία χάρη στο γυροσκόπιο επιτρέπει παρατεταμένη παρακολούθηση δραστηριότητας μέχρι και 50 ώρες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Διαστάσεις: 51 x 51 x 17.5 mm
 • Βάρος: 98 gr
 • Νέα έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας MIP 240 x 240 pixels, 1.2", 64 χρωμάτων
 • Βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής με μεταλλική πλάτη, κρύσταλλο ζαφείρι 
 • Ανώτερο επίπεδο αδιαβροχοποίησης (100m ή 10 ATM)
 • Νέου τύπου EXO™ κεραία GPS ενσωματωμένη στη μεταλλική στεφάνη με υποστήριξη και του Ρώσικου συστήματος GLONASS που συνδυαστικά με το GPS προσφέρει καλύτερη ακρίβεια και 20% ταχύτερη λήψη
 • Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου με αυξημένη αυτονομία, 12 ημέρες ως ρολόι με έξυπνες ειδοποιήσεις, 50 ώρες σε UltraTrac mode και 20 ώρες σε training mode (λήψη στίγματος ανά δευτερόλεπτο)
 • Ενσωματωμένοι σένσορες ABC (αλτίμετρο, βαρόμετρο & 3D πυξίδα) και γυροσκόπιο
 • Εσωτερική μνήμη 12 GB, 1000 waypoints, 30 routes, 10.000 points, 100 tracks
 • Πανευρωπαϊκός τοπογραφικός & ποδηλατικός χάρτης (πλήρης κάλυψη της Ελλάδας), προ-φορτωμένα 40,000 γήπεδα γκολφ
 • Πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον χρήσης με δυνατότητα προβολής των notifications στην ελληνική γλώσσα
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για απευθείας ασύρματη μεταφορά δεδομένων με το που βρεθεί εντός εμβέλειας του Wi-Fi router σας
 • Ταυτόχρονη χρήση Bluetooth Smart/ANT+ και δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρων Bluetooth smart
 • Υποστήριξη Connect IQ2
 • Activity Tracking
 • Personal Records (PR’s): ενημερώνει αυτόματα για το πότε ξεπερνά ο χρήστης κάποια προηγούμενη επίδοση σε συγκεκριμένη δραστηριότητα και απόσταση (π.χ. τρέξιμο σε απόσταση ενός χιλιομέτρου κλπ).
 • Cycling VO2Max: η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη όταν το Fenix 5X συνδέεται με κάποιο συμβατό power meter.
 • Δυνατότητα χρήσης πολλαπλών bike sensors: επιτρέπει την αποθήκευση πολλαπλών bike sensors κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν αλλάζουμε ποδήλατα.

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Garmin Fenix 5X (Slate Grey Sapphire with Black Band) GR (Δώρο Μεμβράνη Προστασίας)

 • Κωδικός Προϊόντος: 11845
 • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
 • 429,00€
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000