Garmin Fenix 5 (Black Sapphire with Black Band) GR (Δώρο Μεμβράνη Προστασίας)

Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Ξεπεράστε το χτες κάθε μέρα. Το Garmin fenix 5 είναι το κορυφαίο πολυαθλητικό ρολόι-GPS με παλμογράφο στον καρπό, προηγμένες προπονητικές λειτουργίες και εναλλάξιμα λουράκια που σας επιτρέπουν να πηγαίνετε από το χώρο εργασίας σας κατευθείαν στην προπόνηση. Οποιοδήποτε και αν είναι το άθλημα που θέλετε να παρακολουθείτε, το fenix 5 το καλύπτει, χάρη στα ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων και τις προηγμένες μετρήσεις απόδοσης που σας επιτρέπουν να έχετε καλύτερο έλεγχο της αποδοτικότητας των προπονήσεών σας καθώς και έξυπνες ειδοποιήσεις.

Εντυπωσιακός Σχεδιασμός, Ισχυρή Απόδοση 

Το fenix 5 είναι ένα μικρό πολυαθλητικό ρολόι με διάμετρο 47mm με βελτιστοποιημένη απόδοση. Διαθέτει ανθεκτικό αθλητικό σχεδιασμό και αίσθηση ποιότητας υπεροχής χάρη στη στεφάνη - κεραία EXO από ανοξείδωτο ατσάλι και πλάτη από σφυρήλατο ατσάλι που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ακόμη και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον ( αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα βάθος). Το fenix 5 συνδυάζει τις στιλιστικές με τις αθλητικές σας φιλοδοξίες. 

Εξαιρετικά Ευανάγνωστη Οθόνη εν Κινήσει

Η πάντοτε ενεργοποιημένη, υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη Chroma διασφαλίζει εξαιρετική αναγνωσιμότητα κάθε στιγμή. Το fenix 5 χρησιμοποιεί οθόνη 1.2’’ τεχνολογίας  transflective που αντανακλά και διαβιβάζει το φως ταυτόχρονα, επιτρέποντας στην οθόνη να έχει ακόμη μεγαλύτερη ευκρίνεια κάτω από έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Για να διασφαλιστεί η ενισχυμένη ανθεκτικότητα του αθλητικού ρολογιού μέσα στο χρόνο οι εκδόσεις fenix 5 Sapphire προσφέρουν υψηλής ποιότητας κρύσταλλα από ζαφείρι που είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές.

Παλμογράφος Καρπού

Για να προσφέρουν αξεπέραστη ελευθερία στον φιλόδοξο αθλητή όλα τα μοντέλα fenix 5 συμπεριλαμβάνουν παλμογράφο καρπού, τεχνολογίας Elevate, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας παλμό χωρίς να φοράτε ζώνη στήθους. Με τον νέο πλήρως ενσωματωμένο αισθητήρα  Elevate στον καρπό σας, μπορείτε να βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή την ένταση της προπόνησής σας και να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες με καταγραφή παλμών 24/7 ώστε να έχετε πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις θερμίδες που κάψατε μέσα στην ημέρα. 

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για την Προπόνηση 

Ο στόχος σας για συνεχή βελτίωση των επιδόσεών σας, σας οδηγεί σε αμέτρητες ώρες προπόνησης. Τα νέα γραφικά επιδόσεων του fenix 5  παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, για εύκολη πρόσβαση και σας βοηθούν να παρακολουθείτε το επίπεδο σας και να προπονείστε πιο αποτελεσματικά. 

 • Κατάσταση Προπόνησης: Σας δείχνει πόσο αποτελεσματικά προπονείστε και σας παρέχει οδηγίες για το αν οι προπονήσεις σας είναι παραγωγικές και αν κάνετε πρόοδο.
 • Εκτίμηση VO2Max: Είτε κάνετε κοιλιακούς, τρέξιμο ή ποδηλασία τα δεδομένα απόδοσης κάνουν εκτίμηση του μέγιστου όγκου οξυγόνου που καταναλώνετε κάθε λεπτό και σας δίνουν ενδείξεις για το επίπεδό σας. 
 • Ένταση Προπόνησης: Σας δείχνει πόσο σκληρά προπονείστε για μια χρονική περίοδο ανεξαρτήτως της δραστηριότητάς σας.
 • Σύμβουλος Ανάκαμψης: Το Χρονόμετρο Ανάκαμψης σας δείχνει τον προτεινόμενο χρόνο ξεκούρασης μετρώντας αντίστροφα από την τελευταία σας προπόνηση

Πιο προηγμένοι δείκτες όπως το Functional Threshold Power (FTP) και το Lactate Threshold σας βοηθούν να κρίνετε καλύτερα το πραγματικό επίπεδο της απόδοσης σας κατά τη ποδηλασία ή το τρέξιμο και τελικά, η λειτουργία Race Predictor, κάνει εκτίμηση του ιδανικού σας χρόνου τερματισμού σε απόσταση 5k, 10k, μισού μαραθώνιου και κανονικού μαραθώνιου βασισμένη στην τρέχουσα τιμή του VO2max.  Η λειτουργία Training Effect 2.0 παρέχει βαθμολογίες για τα αεροβικά και τα αναεροβικά οφέλη της κάθε προπόνησης σας, ώστε να καταλάβετε καλύτερα αν η εντατική διαλληματική προπόνησή σας αποδίδει.

Εντατικοποιήστε το Τρέξιμο σας

Τώρα μπορείτε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στα δεδομένα του τρεξίματός σας. Οι προπονητικές λειτουργίες της Garmin που βασίζονται σε εκτεταμένες μετρήσεις φυσιολογίας, σας βοηθούν να βελτιώσετε την φόρμα σας και την συνολική σας απόδοση. Αυτές οι μετρήσεις συμπεριλαμβάνουν την κατάσταση απόδοσης που συγκρίνει την πραγματική σας απόδοση σε σχέση με το μέσο όρο του επιπέδου της φυσικής σας κατάστασης, τον ρυθμό τρεξίματος σας και το μήκος δρασκελισμού σας.  Κάντε τον κάθε αγώνα τρεξίματος μία προσωπική πρόκληση, ανταγωνιστείτε άλλους χρήστες στο Strava Live Segments, δεχτείτε σχετικές ειδοποιήσεις, δείτε βαθμολογίες κατάταξης και δείτε πώς η τρέχουσα προσπάθειά σας μπορεί να συγκριθεί με το προσωπικό σας ρεκόρ. 

Επιλέξτε την έκδοση fenix 5 Performer Bundle με τον παλμογράφο στήθους HRM TRI ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε επιπρόσθετες μετρήσεις του fenix 5. Οι μετρήσεις συμπεριλαμβάνουν το Stress Score που μετράει το πραγματικό επίπεδο της καταπόνησης σας βασισμένο στη μεταβλητότητα του καρδιακού παλμού, την κατακόρυφη ταλάντωση και την αναλογία του χρόνου επαφής σας με το έδαφος και της ισορροπίας ώστε να καταστήσει το τρέξιμό σας πιο αποτελεσματικό. 

Τρέξτε Κατακόρυφα

To fenix 5 έρχεται με προ-φορτωμένες λειτουργίες που κάνουν τη διαφορά στη διαδρομή σας. Η λειτουργία Auto Climb/Run διασφαλίζει ότι παίρνετε τις σωστές μετρήσεις στο σωστό περιβάλλον. Παρακολουθεί το ρυθμό και την απόσταση όταν τρέχετε σε επίπεδη επιφάνεια και αυτόματα μεταβαίνει σε λειτουργία μέτρησης της ανόδου και της κατακόρυφης ταχύτητας όταν ξεκινήσετε την ανάβαση. Για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων (Ultra distance runner) το fenix 5 παρέχει την εξειδικευμένη λειτουργία UltraTrac mode, η οποία χάρη στο γυροσκόπιο επιτρέπει παρατεταμένη παρακολούθηση δραστηριότητας μέχρι και 50 ώρες.

Ένα Πραγματικό Πολυ-αθλητικό Ταλέντο

Για τον αθλητή που ασχολείται με πολλά σπορ διαφόρων τύπων, το fenix 5 είναι ο ιδανικός σύντροφός. Χρησιμοποιήστε τα εξειδικευμένα προφίλ για Κολύμβηση-Τρέξιμο, Τρίαθλο ή δημιουργήστε ένα πολυαθλητικό προφίλ που ταιριάζει στην προπονητική σας ρουτίνα. Μεταβείτε εύκολα από τη μία δραστηριότητα στην επόμενη πατώντας απλά ένα κουμπί ώστε να διασφαλίσετε ότι όλες οι αλλαγές σας έχουν ληφθεί υπόψιν.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Διαστάσεις: 47 x 47 x 15.5 mm
 • Βάρος: 85 gr
 • Νέα έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας MIP 240 x 240 pixels, 1.2", 64 χρωμάτων
 • Βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής με μεταλλική πλάτη, ορυκτό κρύσταλλο ανθεκτικό στις γρατζουνιές
 • Ανώτερο επίπεδο αδιαβροχοποίησης (100m ή 10 ATM)
 • Νέου τύπου EXO™ κεραία GPS ενσωματωμένη στη μεταλλική στεφάνη με υποστήριξη και του Ρώσικου συστήματος GLONASS που συνδυαστικά με το GPS προσφέρει καλύτερη ακρίβεια και 20% ταχύτερη λήψη
 • Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου με αυξημένη αυτονομία, 14 ημέρες ως ρολόι με έξυπνες ειδοποιήσεις, 75 ώρες σε UltraTrac mode και 24 ώρες σε training mode (λήψη στίγματος ανά δευτερόλεπτο)
 • Ενσωματωμένοι σένσορες ABC (αλτίμετρο, βαρόμετρο & 3D πυξίδα) και γυροσκόπιο
 • Εσωτερική μνήμη 64 MB, 1000 waypoints, 30 routes, 200 ώρες track log
 • Πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον χρήσης με δυνατότητα προβολής των notifications στην ελληνική γλώσσα
 • ​Ταυτόχρονη χρήση Bluetooth Smart/ANT+ και δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρων Bluetooth smart
 • Υποστήριξη Connect IQ2
 • Activity Tracking
 • Personal Records (PR’s): ενημερώνει αυτόματα για το πότε ξεπερνά ο χρήστης κάποια προηγούμενη επίδοση σε συγκεκριμένη δραστηριότητα και απόσταση (π.χ. τρέξιμο σε απόσταση ενός χιλιομέτρου κλπ).
 • Cycling VO2Max: η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη όταν το Fenix 5 συνδέεται με κάποιο συμβατό power meter.
 • Δυνατότητα χρήσης πολλαπλών bike sensors: επιτρέπει την αποθήκευση πολλαπλών bike sensors κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν αλλάζουμε ποδήλατα.

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Garmin Fenix 5 (Black Sapphire with Black Band) GR (Δώρο Μεμβράνη Προστασίας)

 • Κωδικός Προϊόντος: 11848
 • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
 • 519,00€
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000