Garmin DriveLuxe 50LMT (Europe & Greece) GR (Δώρο Μεμβράνη Προστασίας)

Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Ο πλοηγός Garmin DriveLuxe 50 διαθέτει ειδοποιήσεις για τον οδηγό για να ενθαρρύνει την ασφαλή οδήγηση και να προσφέρει αυξημένη επίγνωση του δρόμου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται προειδοποιήσεις για κλειστές στροφές, αλλαγές ταχύτητας και σιδηροδρομικές διαβάσεις. Επιπλέον, το Garmin DriveLuxe 50 σας ειδοποιεί όταν οδηγείτε ανάποδα σε μονόδρομο και στέλνει ειδοποιήσεις για κοντινά σχολεία. Προσφέρετε επίσης δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων για κοντινά κόκκινα φανάρια1 και κάμερες ταχύτητας. Για μεγαλύτερες διαδρομές, μία ειδοποίηση κόπωσης2 προτείνει χρόνους που μπορείτε να κάνετε διαλύματα και πιθανά σημεία ανάπαυσης μετά από ώρες οδήγησης. Η λειτουργία Up Ahead σας επιτρέπει να δείτε εύκολα σημεία που βρίσκονται μπροστά σας και κύρια σημεία της διαδρομής σας όπως σύνορα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την οθόνη από τον χάρτη.

Τα δεδομένα για τα φανάρια κυκλοφορίας και για τις κάμερες ταχύτητας δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές.

Οι ειδοποιήσεις κόπωσης εμφανίζονται μετά από 2 ώρες συνεχούς οδήγησης χωρίς μεγάλη στάση κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Μιλήστε στο Garmin DriveLuxe

Το Garmin DriveLuxe σας προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης με φωνητικές εντολές. Μπορείτε να ελέγξετε το Garmin DriveLuxe με τη φωνή σας ενώ τα χέρια σας παραμένουν στο τιμόνι. Οι φωνητικές εντολές από το χρήστη δεν υποστηρίζονται σε όλες τις γλώσσες. Στην ελληνική γλώσσα υποστηρίζεται μια «ελαφριά»έκδοση ASR με περιορισμένες φωνητικές εντολές.

Εκτεταμένες έξυπνες λειτουργίες

Συνδέοντας μια συσκευή με ενεργοποιημένο Bluetooth, όπως το smartphone σας, με το Garmin DriveLuxe μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις hands-free και να λάβετε έξυπνες ειδοποιήσεις στην οθόνη του Garmin DriveLuxe. Μπορείτε να λάβετε κλήσεις, μηνύματα και υπ ενθυμήσεις ημερολογίου χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσετε τα χέρια σας από το τιμόνι για να φτάσετε το τηλέφωνο σας.

Για πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο όπως καιρικές συνθήκες και συνθήκες κυκλοφορίας, κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά Smartphone Link, η οποία συνδέει τον GPS πλοηγό σας με ένα συμβατό smartphone.

Πλοηγηθείτε σε πολύπλοκες διασταυρώσεις με ευκολία

Η λειτουργία Active Lane Guidance με φωνητικές ειδοποιήσεις σας προετοιμάζει όταν πρέπει να στρίψετε σε κάποια έξοδο ή διασταύρωση. Όπως πλησιάζετε, ένα κινούμενο μοντέλο χρησιμοποιεί έντονα χρωματιστά βέλη για να σας δείξει τη σωστή λωρίδα που απαιτείται για τη διαδρομή σας. Το Bird’s Eye junction view σας προσφέρει μία λεπτομερή προβολή κόμβων, σαν να τους κοιτάτε από ψηλά. Επιπλέον, η λειτουργία photoReal Junction View εμφανίζει ρεαλιστικά κόμβους, ανισόπεδους και μη, που βρίσκονται στο δρόμο σας, μαζί με το περιβάλλον γύρω τους.

Δωρεάν λειτουργία αποφυγής κίνησης εφ΄ όρου ζωής (Garmin Traffic)

Η λειτουργία Garmin traffic σας προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του δρόμου, όπως πόσα λεπτά μπορείτε να περιμένετε ότι θα καθυστερήσετε και αν υπάρχει να γλιτώσετε χρόνο μέσω κάποιου παράδρομου. Μπορεί ακόμη και να επιβεβαιώσει αν έχετε διαλέξει την ταχύτερη διαδρομή. Το Lifetime traffic σας δίνει το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν πληροφορίες για την κίνηση στην συσκευή Garmin DriveLuxe 50, χωρίς διαφημίσεις ή πληρωμές συνδρομής. Το Garmin traffic λειτουργεί κατευθείαν στο Garmin DriveLuxe 50, χωρίς να χρειάζεται χρήση κάποιου smartphone.

Καθοδήγηση με αναγνωρίσιμα κεντρικά σημεία και αξιοθέατα

Η λειτουργία Garmin Real Directions σας προσφέρει οδηγίες οδήγησης που είναι πολύ εύκολες στην κατανόηση αφού σας καθοδηγούν όπως ένας φίλος σας, χρησιμοποιώντας αναγνωρίσιμα αξιοθέατα, κτήρια και φανάρια (π.χ. “Στροφή δεξιά μετά το κόκκινο κτήριο” ή “Στροφή αριστερά μετά τα McDonalds”). Το DriveLuxe 50 είναι προ-φορτωμένο με εκατομμύρια νέα και δημοφιλή μέρη, χάρη στην εφαρμογή Foursquare.

Κάλυψη Ελληνικού χάρτη Auto Drive hellas:

 • Κάλυψη πόλεων: 7628 πόλεις / κωμοπόλεις με δρόμους και αρίθμηση (ή μόνο δρόμους) σε όλη την Ελλάδα.
 • Οδικό δίκτυο: 412.000 χλμ. ασφάλτινο και χωμάτινο
 • Οικισμοί: 12.500 οικισμοί, χωριά με δυνατότητα οδικής σύνδεσης
 • 41.000 τοπωνύμια (π.χ. κορυφές βουνών, λιμάνια, όρμοι, κόλποι κ.λ.π.) και όλο το υδατογραφικό δίκτυο (ποτάμια, λίμνες, πηγές)
 • Σημεία ενδιαφέροντος: 194.000 (αεροδρόμια, τράπεζες, μπαρ, στάσεις λεωφορείων, εκκλησίες, κινηματογράφους, νοσοκομεία, εστιατόρια, βενζινάδικα, ξενοδοχεία, μουσεία, λιμάνια, parking, φαρμακεία, σχολεία, ταχυδρομεία κ.α.)
 • Πλοηγός GPS που είναι εύκολος στη χρήση και διαθέτει οθόνη διπλού προσανατολισμού 5 ιντσών με ένα κομψό, μοντέρνο μεταλλικό σχεδιασμό και τροφοδοτούμενη μεταλλική βάση
 • Έρχεται προ-φορτωμένος με χάρτες Auto Drive Hellas και City Navigator Europe
 • Δωρεάν ενημερώσεις των χαρτών της Ευρώπης εφ' όρου ζωής (Lifetime Maps)1
 • Δωρεάν ειδοποιήσεις κίνησης εφ' όρου ζωής (Lifetime Traffic)2
 • Κλήσεις hands-free με Bluetooth και πλοήγηση με φωνητικές εντολές
 • Προειδοποιήσεις για τον οδηγό για αυξημένη επίγνωση του δρόμου, όπως για επερχόμενες κλειστές στροφές, περιοχές με σχολεία, αλλαγές στην ταχύτητα και άλλα
 • Λειτουργία Garmin Real Directions η οποία σας καθοδηγεί όπως ένας φίλος σας, χρησιμοποιώντας κεντρικά σημεία και φανάρια
 • Ρυθμιζόμενες ειδοποιήσεις (notifications) smartphone3 σας επιτρέπουν να εμφανίζονται κλήσεις, μηνύματα και άλλα, στην οθόνη του πλοηγού σας

Garmin DriveLuxe 50LMT (Europe & Greece) GR (Δώρο Μεμβράνη Προστασίας)

 • Κωδικός Προϊόντος: 11854
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 419,00€
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000