Garmin Drive 40 Auto Drive Hellas

Ο πλοηγός Garmin Drive 40 διαθέτει ειδοποιήσεις για τον οδηγό για να ενθαρρύνει την ασφαλή οδήγηση και να προσφέρει αυξημένη επίγνωση του δρόμου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται προειδοποιήσεις για κλειστές στροφές, αλλαγές ταχύτητας και σιδηροδρομικές διαβάσεις. Επιπλέον, το Garmin Drive 40 σας ειδοποιεί όταν οδηγείτε ανάποδα σε μονόδρομο και στέλνει ειδοποιήσεις για κοντινά σχολεία. Προσφέρετε επίσης δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων για κοντινά κόκκινα φανάρια1 και κάμερες ταχύτητας. Για μεγαλύτερες διαδρομές, μία ειδοποίηση κόπωσης2 προτείνει χρόνους που μπορείτε να κάνετε διαλύματα και πιθανά σημεία ανάπαυσης μετά από ώρες οδήγησης. Η λειτουργία Up Ahead σας επιτρέπει να δείτε εύκολα σημεία που βρίσκονται μπροστά σας και κύρια σημεία της διαδρομής σας όπως σύνορα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την οθόνη από τον χάρτη.

1 Τα δεδομένα για τα φανάρια κυκλοφορίας και για τις κάμερες ταχύτητας δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές.

Οι ειδοποιήσεις κόπωσης εμφανίζονται μετά από 2 ώρες συνεχούς οδήγησης χωρίς μεγάλη στάση κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Η λειτουργία Garmin Real Directions σας προσφέρει οδηγίες οδήγησης που είναι πολύ εύκολες στην κατανόηση αφού σας καθοδηγούν όπως ένας φίλος σας, χρησιμοποιώντας αναγνωρίσιμα αξιοθέατα, κτήρια και φανάρια (π.χ. “Στροφή δεξιά μετά το κόκκινο κτήριο” ή “Στροφή αριστερά μετά τα McDonalds”). Το Drive 40 είναι προ-φορτωμένο με εκατομμύρια νέα και δημοφιλή μέρη, χάρη στην εφαρμογή Foursquare.

Η λειτουργία Direct Access απλοποιεί την πλοήγηση σε συγκεκριμένους πολύπλοκους προορισμούς, όπως αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα, βρίσκοντας ένα χώρο μέσα σε μια μεγαλύτερη τοποθεσία. Κατά την πλοήγηση στο εμπορικό κέντρο, το Direct Access δίνει επιπλέον πληροφορίες για την τοποθεσία συγκεκριμένων καταστημάτων στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, “Άφιξη στο Athens Metro Mall. Το Village Cinemas βρίσκεται μέσα, στον τρίτο όροφο”.

Το Garmin Drive 40 έχει ένα πεδίο αναζήτησης που καθιστά εύκολη την εύρεση διευθύνσεων και εκατομμυρίων ενδιαφερόντων σημείων (points of interest - POIs). Απλά εισάγετε μία κατηγορία (όπως "πίτσα"), μια ολόκληρη διεύθυνση ή ένα κύριο όνομα (“Starbucks”), και το Garmin Drive 40 βρίσκει γρήγορα το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση ορθογραφικού λάθους, το Garmin Drive 40 δείχνει πολλά αποτελέσματα που ακούγονται παρόμοια με αυτό που είχατε εισάγει.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης, συνδέστε το Garmin Drive 40 με μία κάμερα Gamin BC 30 Wireless Backup Camera (πωλείται ξεχωριστά, προτείνεται επαγγελματική εγκατάσταση). Όταν συνδεθούν, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε εύκολα οχήματα, πεζούς και άλλα εμπόδια στην οθόνη του Garmin Drive 40, καθώς κινείστε με την όπισθεν. Αν οδηγείτε συχνά με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί στο αμάξι, μπορείτε να προσθέσετε μία Garmin babyCam. Η babyCam είναι μια εσωτερική κάμερα για το αμάξι  που μαγνητοσκοπεί το παιδί και σας προσφέρει τη δυνατότητα να δείτε τη γίνεται στο πίσω κάθισμα όποτε εσείς θέλετε στην οθόνη του πλοηγού σας, χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε την πλάτη σας στο δρόμο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Τύπος: GPS αυτοκινήτου με ενσωματωμένο χάρτη-πλοηγό
 • Τύπος οθόνης: WQVGA color TFT with white backlight
 • Διαστάσεις οθόνης: 9,7 x 5,7 , 10,9 cm (4.3" ) διαγώνια
 • Ανάλυση οθόνης: 480 x 272 pixels
 • Χάρτης: Προ-φορτωμένος χάρτης Auto Drive Hellas (100% κάλυψη της Ελλάδας)
 • Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη Iόντων λιθίου - αυτονομία: 1 ώρα
 • Μνήμη: 1000 αγαπημένα σημεία (waypoints)
 • Κάρτες μνήμης: Δέχεται, microSD (δεν συμπεριλαμβάνεται)
 • Διαστάσεις (ΠxΥxB): 12,2 x 7,6 x 1,9 cm
 • Βάρος: 144,6 g

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Garmin Drive 40 Auto Drive Hellas

 • Κωδικός Προϊόντος: 13040
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 79,00€
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000