Ενσύρματο Τηλέφωνο Gigaset DL580 Black

Εργονομία, άνεση και ασφάλεια: Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ενσύρματη συσκευή DL580 της Gigaset. 

Ένα εύκολο στη χρήση τηλέφωνο που συνδυάζει την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή εύκολη σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας με έμφαση στην ασφάλεια των μεγαλύτερων μελών της. 

ελληνικό μενού, εύχρηστο τρόπο λειτουργίας, εξαιρετική ποιότητα ήχου με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης των ήχων κουδουνισμού και ομιλίας, ευανάγνωστη φωτιζόμενη οθόνη (78 x 46 mm) με μεγάλα γράμματα και υψηλή αντίθεση, εύχρηστο πληκτρολόγιο με μεγάλα πλήκτρα και πλήρως συμβατό με τηλεφωνικά κέντρα (διαθέτει υποδοχή σύνδεσης κεφαλόφωνου), θα αναβαθμίσει την εμπειρία της επικοινωνία σου!

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Gigaset DL580 αποτελεί ο εξαιρετικής ποιότητας ήχος του. Χάρη στη ρυθμιζόμενη ένταση του ήχου και τη λειτουργία ενίσχυσης ήχου, η συσκευή σου επιτρέπει να συνομιλείς άνετα - ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερές ανάγκες που μπορεί να έχεις για πιο δυνατό ήχο. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία ανοικτής συνομιλίας με ρυθμιζόμενη ένταση ήχου. Τα χαρακτηριστικά ήχου συμπληρώνονται από τη δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματου ακουστικού.

Ο ήχος κουδουνισμού μπορεί να ρυθμιστεί σε 7 διαφορετικά επίπεδα. Μια φωτιζόμενη ένδειξη στο μπροστινό μέρος της συσκευής αναβοσβήνει υποδεικνύοντας στο χρήστη ότι υπάρχει εισερχόμενη κλήση.

Η παρατήρηση της οθόνης είναι πολύ εύκολη χάρη στο μεγάλο μέγεθος της και τον δυνατό φωτισμό της. Επιπλέον, η δυνατότητα ρύθμισης της αντίθεσης (σε 3 διαφορετικά επίπεδα) διασφαλίζει ότι οι ενδείξεις όπως και τα ονόματα ή οι τηλεφωνικοί αριθμοί είναι ευανάγνωστοι και σαφείς.

Τα μεγάλα πλήκτρα με την ακρίβεια των σημείων πίεσης που προσφέρει το υψηλής ποιότητας πληκτρολόγιο, κάνει τις κλήσεις σου πιο εύκολες από ποτέ. Η εργονομική διάταξη του πληκτρολογίου διευκολύνει την κλήση αριθμών αλλά και τις διάφορες ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της κλήσης. Επιπλέον, στα 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα (A-D) μπορείς να αποθηκεύσεις τις πιο σημαντικές επαφές που θέλεις να καλείς, απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πλήκτρο “Α” σημειώνεται με κόκκινο χρώμα για να αποθηκεύσεις έναν ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό και επομένως να το βρεις αμέσως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 

 • Διευκόλυνε την αναζήτηση τηλεφώνων φίλων και συνεργατών, χάρη στον αλφαριθμητικό τηλεφωνικό κατάλογο 99 καταχωρήσεων.
 • Με τη λειτουργία Ανοιχτής Αμφίδρομη Συνομιλίας μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο και παράλληλα να έχεις τα χέρια σου ελέυθερα για σημειώσεις ή για να πληκτρολογείς στον υπολογιστή.
 • Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου με λειτουργία Μην Ενοχλείτε, δυνατότητα δημιουργίας Λίστας Φραγής (10 αριθμών), λίστα 99 αναπάντητων & εισερχόμενων κλήσεων και προγραμματιζόμενα πλήκτρα ταχείας κλήσης.Χαρακτηριστικά:

 • Φωτιζόμενη Οθόνη: Διαθέτει
 • Ανοιχτή Ακρόαση: Διαθέτει
 • Αναγνώριση Κλήσης: Διαθέτει
 • Μνήμη Τηλεφωνικού Καταλόγου: 100
 • Μνήμη Κλήσεων: 99
 • Επιπλέον: 4 πλήκτρα άμεσης κλήσης

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ενσύρματο Τηλέφωνο Gigaset DL580 Black

 • Κωδικός Προϊόντος: 31784
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 59,90€
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000