Garmin Fenix 5

Posted by petroulas 21/02/2017 0 Comment(s) Τα Νέα μας,

Πολυαθλητικό Ρολόι - GPS για Προπόνηση, Περιπέτεια και Στυλ

 • Κομψό πολυαθλητικό ρολόι - GPS με παλμογράφο καρπού, τεχνολογίας Elevate
 • Σχεδιασμός Steel Grip με στεφάνη - κεραία EXO από ανοξείδωτο ατσάλι και πλάτη από σφυρήλατο ατσάλι για μέγιστη αντοχή σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες
 • Προ-φορτωμένα προφίλ δραστηριoτήτων για όλα τα διαφορετικά αθλήματα και τις περιπέτειες που σας ενδιαφέρουν
 • Δείτε με μια ματιά τα σημαντικότερα στατιστικά σας χάρη στα γραφικά επιδόσεων που φανερώνουν τα αποτελέσματα και την πρόοδο των προπονήσεων σας
 • Χαρακτηριστικά Συνδεσιμότητας συμπεριλαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις, αυτόματη μεταφορά αρχείων στο Garmin Connect™ την διαδικτυακή αθλητική κοινότητα και εξατομίκευση με δωρεάν γραφικά και εφαρμογές μέσω του Connect IQ™ store
 • Ορειβατικοί αισθητήρες που συμπεριλαμβάνουν δορυφορικό εντοπισμό θέσης GPS και GLONASS, βαρομετρικό αλτίμετρο, πυξίδα 3 αξόνων με γυροσκόπιο
 • Η έκδοση fenix 5 Performer Bundle προσφέρει επιπλέον το HRM-TRI monitor για προηγμένη δυναμική τρεξίματος και καταγραφή παλμών κατά την κολύμβηση


 
   Ξεπεράστε το χτες κάθε μέρα. Το Garmin fenix 5 είναι το κορυφαίο πολυαθλητικό ρολόι-GPS με παλμογράφο στον καρπό, προηγμένες προπονητικές λειτουργίες και εναλλάξιμα λουράκια που σας επιτρέπουν να πηγαίνετε από το χώρο εργασίας σας κατευθείαν στην προπόνηση. Οποιοδήποτε και αν είναι το άθλημα που θέλετε να παρακολουθείτε, το fenix 5 το καλύπτει, χάρη στα ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων και τις προηγμένες μετρήσεις απόδοσης που σας επιτρέπουν να έχετε καλύτερο έλεγχο της αποδοτικότητας των προπονήσεών σας καθώς και έξυπνες ειδοποιήσεις.
 

Εντυπωσιακός Σχεδιασμός, Ισχυρή Απόδοση 

  Το fenix 5 είναι ένα μικρό πολυαθλητικό ρολόι με διάμετρο 47mm με βελτιστοποιημένη απόδοση. Διαθέτει ανθεκτικό αθλητικό σχεδιασμό και αίσθηση ποιότητας υπεροχής χάρη στη στεφάνη - κεραία EXO από ανοξείδωτο ατσάλι και πλάτη από σφυρήλατο ατσάλι που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ακόμη και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον ( αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα βάθος). Το fenix 5 συνδυάζει τις στιλιστικές με τις αθλητικές σας φιλοδοξίες. 
 

Εξαιρετικά Ευανάγνωστη Οθόνη εν Κινήσει

  Η πάντοτε ενεργοποιημένη, υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη Chroma διασφαλίζει εξαιρετική αναγνωσιμότητα κάθε στιγμή. Το fenix 5 χρησιμοποιεί οθόνη 1.2’’ τεχνολογίας  transflective που αντανακλά και διαβιβάζει το φως ταυτόχρονα, επιτρέποντας στην οθόνη να έχει ακόμη μεγαλύτερη ευκρίνεια κάτω από έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Για να διασφαλιστεί η ενισχυμένη ανθεκτικότητα του αθλητικού ρολογιού μέσα στο χρόνο οι εκδόσεις fenix 5 Sapphire προσφέρουν υψηλής ποιότητας κρύσταλλα από ζαφείρι που είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές.
 

Παλμογράφος Καρπού

  Για να προσφέρουν αξεπέραστη ελευθερία στον φιλόδοξο αθλητή όλα τα μοντέλα fenix 5 συμπεριλαμβάνουν παλμογράφο καρπού, τεχνολογίας Elevate, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας παλμό χωρίς να φοράτε ζώνη στήθους. Με τον νέο πλήρως ενσωματωμένο αισθητήρα  Elevate στον καρπό σας, μπορείτε να βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή την ένταση της προπόνησής σας και να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες με καταγραφή παλμών 24/7 ώστε να έχετε πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις θερμίδες που κάψατε μέσα στην ημέρα. 

 

Ολοκληρώστε το στυλ σας με τα εναλλάξιμα  λουράκια.

  Μια ποικιλία από λουράκια QuickFit της επιλογής σας από ποιοτικό δέρμα, μέταλλο ή σιλικόνη καθιστά πολύ εύκολη την ανάμειξη και το ταίριασμα των στιλ για να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα χωρίς να αλλάζετε ρολόι. Δεν χρειάζονται εργαλεία για να κάνετε την αλλαγή. Απλά διαλέξτε λουράκι και κουμπώστε το με ένα κλικ.
 

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για την Προπόνηση 

  Ο στόχος σας για συνεχή βελτίωση των επιδόσεών σας, σας οδηγεί σε αμέτρητες ώρες προπόνησης. Τα νέα γραφικά επιδόσεων του fenix 5  παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, για εύκολη πρόσβαση και σας βοηθούν να παρακολουθείτε το επίπεδο σας και να προπονείστε πιο αποτελεσματικά. 

 • Κατάσταση Προπόνησης: Σας δείχνει πόσο αποτελεσματικά προπονείστε και σας παρέχει οδηγίες για το αν οι προπονήσεις σας είναι παραγωγικές και αν κάνετε πρόοδο.
 • Εκτίμηση VO2Max: Είτε κάνετε κοιλιακούς, τρέξιμο ή ποδηλασία τα δεδομένα απόδοσης κάνουν εκτίμηση του μέγιστου όγκου οξυγόνου που καταναλώνετε κάθε λεπτό και σας δίνουν ενδείξεις για το επίπεδό σας. 
 • Ένταση Προπόνησης: Σας δείχνει πόσο σκληρά προπονείστε για μια χρονική περίοδο ανεξαρτήτως της δραστηριότητάς σας.
 • Σύμβουλος Ανάκαμψης: Το Χρονόμετρο Ανάκαμψης σας δείχνει τον προτεινόμενο χρόνο ξεκούρασης μετρώντας αντίστροφα από την τελευταία σας προπόνηση

Πιο προηγμένοι δείκτες όπως το Functional Threshold Power (FTP) και το Lactate Threshold σας βοηθούν να κρίνετε καλύτερα το πραγματικό επίπεδο της απόδοσης σας κατά τη ποδηλασία ή το τρέξιμο και τελικά, η λειτουργία Race Predictor, κάνει εκτίμηση του ιδανικού σας χρόνου τερματισμού σε απόσταση 5k, 10k, μισού μαραθώνιου και κανονικού μαραθώνιου βασισμένη στην τρέχουσα τιμή του VO2max.  Η λειτουργία Training Effect 2.0 παρέχει βαθμολογίες για τα αεροβικά και τα αναεροβικά οφέλη της κάθε προπόνησης σας, ώστε να καταλάβετε καλύτερα αν η εντατική διαλληματική προπόνησή σας αποδίδει.
 

Εντατικοποιήστε το Τρέξιμο σας

  Τώρα μπορείτε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στα δεδομένα του τρεξίματός σας. Οι προπονητικές λειτουργίες της Garmin που βασίζονται σε εκτεταμένες μετρήσεις φυσιολογίας, σας βοηθούν να βελτιώσετε την φόρμα σας και την συνολική σας απόδοση. Αυτές οι μετρήσεις συμπεριλαμβάνουν την κατάσταση απόδοσης που συγκρίνει την πραγματική σας απόδοση σε σχέση με το μέσο όρο του επιπέδου της φυσικής σας κατάστασης, τον ρυθμό τρεξίματος σας και το μήκος δρασκελισμού σας.  Κάντε τον κάθε αγώνα τρεξίματος μία προσωπική πρόκληση, ανταγωνιστείτε άλλους χρήστες στο Strava Live Segments, δεχτείτε σχετικές ειδοποιήσεις, δείτε βαθμολογίες κατάταξης και δείτε πώς η τρέχουσα προσπάθειά σας μπορεί να συγκριθεί με το προσωπικό σας ρεκόρ. 

Επιλέξτε την έκδοση fenix 5 Performer Bundle με τον παλμογράφο στήθους HRM TRI ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε επιπρόσθετες μετρήσεις του fenix 5. Οι μετρήσεις συμπεριλαμβάνουν το Stress Score που μετράει το πραγματικό επίπεδο της καταπόνησης σας βασισμένο στη μεταβλητότητα του καρδιακού παλμού, την κατακόρυφη ταλάντωση και την αναλογία του χρόνου επαφής σας με το έδαφος και της ισορροπίας ώστε να καταστήσει το τρέξιμό σας πιο αποτελεσματικό. 
 

Τρέξτε Κατακόρυφα

  To fenix 5 έρχεται με προ-φορτωμένες λειτουργίες που κάνουν τη διαφορά στη διαδρομή σας. Η λειτουργία Auto Climb/Run διασφαλίζει ότι παίρνετε τις σωστές μετρήσεις στο σωστό περιβάλλον. Παρακολουθεί το ρυθμό και την απόσταση όταν τρέχετε σε επίπεδη επιφάνεια και αυτόματα μεταβαίνει σε λειτουργία μέτρησης της ανόδου και της κατακόρυφης ταχύτητας όταν ξεκινήσετε την ανάβαση. Για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων (Ultra distance runner) το fenix 5 παρέχει την εξειδικευμένη λειτουργία UltraTrac mode, η οποία χάρη στο γυροσκόπιο επιτρέπει παρατεταμένη παρακολούθηση δραστηριότητας μέχρι και 50 ώρες.
 

Ένα Πραγματικό Πολυ-αθλητικό Ταλέντο

  Για τον αθλητή που ασχολείται με πολλά σπορ διαφόρων τύπων, το fenix 5 είναι ο ιδανικός σύντροφός. Χρησιμοποιήστε τα εξειδικευμένα προφίλ για Κολύμβηση-Τρέξιμο, Τρίαθλο ή δημιουργήστε ένα πολυαθλητικό προφίλ που ταιριάζει στην προπονητική σας ρουτίνα. Μεταβείτε εύκολα από τη μία δραστηριότητα στην επόμενη πατώντας απλά ένα κουμπί ώστε να διασφαλίσετε ότι όλες οι αλλαγές σας έχουν ληφθεί υπόψιν.
 

Το Ρολόι για Όλα τα Είδη των Αθλημάτων

  Πέρα από τις λειτουργίες τρεξίματος, τα ρολόγια fenix 5 προσφέρουν επίσης εξειδικευμένες λειτουργίες που υποστηρίζουν την ποδηλασία, την κολύμβηση, το σκι, το γκολφ, τα σπορ με κουπί όπως κωπηλασία, όρθιο κανό ή καγιάκ. Για την ποδηλασία το fenix 5 καταγράφει την ταχύτητα, την απόσταση και όλες τις ποδηλατικές δυναμικές μόλις συνδεθεί με βατόμετρο (power meter), για τους κολυμβητές, η συσκευή καταγράφει την απόσταση, τον αριθμό των χεριών και πολλά άλλα. Επιλέξτε μία από τις εκδόσεις fenix 5 Performer Bundle με τον παλμογράφο στήθους HRM TRI ώστε να έχετε δεδομένα καρδιακών παλμών ακόμη και κατά την προπόνησή σας μέσα στο νερό. Η λειτουργία Ski/Board θέτει την ταχύτητα, την απόσταση, την κατακόρυφη πτώση και έναν αυτόματο μετρητή τρεξίματος στα δάκτυλά σας. Η καθορισμένη λειτουργία για σπορ με κουπί περιλαμβάνει σύνολο χεριών, ποσοστό χεριών ακόμη και απόσταση μεταξύ των χεριών. Η λειτουργία γκολφ σας δίνει πληροφορίες για το μήκος σε γιάρδες στο εμπρός, το πίσω και το μέσο του green για καθένα από τα γήπεδα που έχετε κατεβάσει από το  Garmin Connect – και επιπλέον προσθέτει παραμετροποιήσεις όπως η παρακολούθηση στατιστικών (fairways hit, κ.α.), Green View, ανίχνευση AutoShot και αυτόματη μέτρηση.
 

Πλοηγηθείτε στην Εκπληκτική Ύπαιθρο

  Κάθε fenix 5 σας οδηγεί με ασφάλεια στον προορισμό σας συνδυάζοντας εντοπισμό θέσης μέσω GPS/GLONASS, προηγμένους αισθητήρες και γνωστές λειτουργίες πλοήγησης της Garmin όπως το TracBack™. Για να σας παρέχει τις πιο ακριβείς πληροφορίες η συσκευή καλιμπράρει αυτόματα τους αισθητήρες της χρησιμοποιώντας το GPS. Το ενσωματωμένο αλτίμετρο παρέχει δεδομένα υψομέτρου για να ελέγχει με ακρίβεια την άνοδο και την κάθοδό σας, ενώ το θερμόμετρο και το βαρόμετρο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόβλεψη των καιρικών αλλαγών δείχνοντας τις προσωρινές τάσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων κρατάει τον προσανατολισμό σας είτε κινείστε, είτε μένετε σταθεροί.
 

Τόσοι Πολλοί Τρόποι για να Μείνετε Συνδεδεμένοι 

  Όλα τα μοντέλα της σειράς fenix 5 υποστηρίζουν έξυπνες ειδοποιήσεις όταν συνδέονται με συμβατή συσκευή. Δεχτείτε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις κατευθείαν στο ρολόι σας. Μία καινούρια λειτουργία του fenix 5 είναι το GroupTrack5 που σας επιτρέπει να συνδέετε τη συσκευή σας μέσω του Garmin Connect™ ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους φίλους σας που είναι συνδεδεμένοι και εκείνοι να παρακολουθούν εσάς όταν αποχωρίζεστε κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας. Άλλες λειτουργίες συνδεσιμότητας είναι οι αυτόματες ενημερώσεις στο Garmin Connect, το live tracking και κοινοποιήσεις στα social media μέσω των δωρεάν εφαρμογών Garmin Connect™ Mobile. Όλα τα μοντέλα fenix 5 Sapphire διαθέτουν Wi-Fi® και επιτρέπουν στο ρολόι σας να συνδέεται αυτόματα στο ασύρματο δίκτυο και να στέλνει ενημερώσεις για τις δραστηριότητές σας στο Garmin Connect.
 

Εξατομικευμένες Εφαρμογές και Προσόψεις

  Μπορείτε να εξατομικεύσετε το fenix 5 με τα δωρεάν downloads από το Connect IQ store. Αλλάξτε τις προσόψεις της οθόνης σας, προσθέστε πεδία δεδομένων ή κατεβάστε εφαρμογές και γραφικά για να έχετε τις πληροφορίες που θέλετε με μια ματιά. Η Garmin δουλεύει διαρκώς με κορυφαίες εταιρείες και προγραμματιστές για να χτίσει συνεργασίες που προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στο πολυαθλητικό σας ρολόι fenix. Ονόματα όπως Uber, Strava, AccuWeather και πολλά άλλα προσφέρουν εφαρμογές και παραμετροποιήσεις που σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε το δικό σας fenix 5 ώστε να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας περισσότερο από ποτέ. 
 

Φορέστε τη Προσωπικότητά σας στον Καρπό σας

  Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή Garmin Face-It™ ώστε να εξατομικεύσετε την οθόνη του ρολογιού σας με οποιαδήποτε φωτογραφία από το smartphone σας. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή, διαλέξτε μια εικόνα από το photo library, προσαρμόστε τον τύπο της ώρας και ορίστε το ως πρόσοψη του ρολογιού σας. Είτε πρόκειται για τοπίο από την προηγούμενη πεζοπορία σας ή μια φωτογραφία του νέου σας κατοικίδιου, με την Garmin μπορείτε να προσθέτετε προσωπικότητα στο ρολόι σας, μοναδική για εσάς.