Ακουστικό Bluetooth iPro RH519 AutoAnswer Black

Το Ακουστικό Bluetooth RH219s Retractable με δόνηση είναι το νέο πρωτοποριακό προϊόν της iPro με αποσπώμενο το 2ο ακουστικό & καλώδιο περιέλιξης στο ενσωματωμένο ακουστικό!

Έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ μόλις 18,5gr & άνετο για καθημερινή πολύωρη χρήση.

Διαθέτει τεχνολογία Multipoint που επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών Bluetooth με το ακουστικό, ώστε να λαμβάΤο RH519 με τεχνολογία AutoAnswer & AutoHangUp είναι το νέο πρωτοποριακό προϊόν της iPro που ενσωματώνει τη λειτουργία αυτόματης απάντησης & τερματισμού κλήσεων στο μηχανισμό περιέλιξης!
Απλά τραβήξετε & απαντήστε χωρίς χρήση πλήκτρου απάντησης από το ακουστικό ή τη συσκευή σας. Τερματίστε την κλήση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
Σε συνδυασμό με τη μεγάλη αυτονομία που παρέχει η μπαταρία των 150mAh, το RH519 αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση και όχι μόνο.
Παρέχει εξαιρετικό ήχο HD & χάρη στην τεχνολογία CVC φιλτράρει τους εξωτερικούς θορύβους. Διαθέτει τεχνολογία Multipoint που επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση 2 συσκευών & Voice Prompt (φωνητικά μηνύματα προτροπής) σε Ελληνικά ή Αγγλικά που ενημερώνουν για τη τρέχουσα κατάσταση του ακουστικού αλλά & τον αριθμό καλούντος. Χάρη στη λειτουργία Power Display, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης του επιπέδου μπαταρίας του ακουστικού από την οθόνη του κινητού σας!* Παράλληλα η λειτουργία Antilost, σας ειδοποιεί μέσω δόνησης όταν απομακρυνθείτε άνω των 10m από τη συνδεδεμένη συσκευή.
Είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά & σχεδιασμένο να προσφέρει πολλαπλές λύσεις μεταφοράς χρησιμοποιώντας είτε το κλιπ είτε το strap λαιμού, ώστε να επιλέξετε τον βέλτιστο για εσάς τρόπο.νετε κλήσεις από 2 τηλέφωνα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αποσύνδεση και επανασύνδεση.

Χάρη στη λειτουργία power display δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης του επιπέδου της μπαταρίας του Bluetooth από την οθόνη του κινητού σας!*

Διαθέτει ενσωματωμένα φωνητικά μηνύματα προτροπής σε Ελληνικά και Αγγλικά που επιτρέπουν στον χρήστη να ενημερώνεται για την τρέχουσα κατάσταση του ακουστικού αλλά και τον αριθμό του καλούντος.

Παράλληλα χάρη στην λειτουργία Anti-Lost, το ακουστικό iPro RH219s θα σας ειδοποιήσει μέσω δόνησης όταν η απόσταση μεταξύ της συσκευής που έχει γίνει σύζευξη επεκταθεί των 10m (προβλεπόμενο εύρος λειτουργίας).

Προσφέρει πολλαπλές λύσεις μεταφοράς χρησιμοποιώντας είτε το κλιπ είτε το strap λαιμού που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, ώστε να επιλέξετε τον πιο εύχρηστο ή βέλτιστο για εσάς τρόπο.

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ακουστικό Bluetooth iPro RH519 AutoAnswer Black

  • Κωδικός Προϊόντος: 27358
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 39,90€
  • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000