Ακουστικό Bluetooth iPro RH219s Retractable Black/Orange

Το Ακουστικό Bluetooth RH219s Retractable με δόνηση είναι το νέο πρωτοποριακό προϊόν της iPro με αποσπώμενο το 2ο ακουστικό & καλώδιο περιέλιξης στο ενσωματωμένο ακουστικό!

Έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ μόλις 18,5gr & άνετο για καθημερινή πολύωρη χρήση.

Διαθέτει τεχνολογία Multipoint που επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών Bluetooth με το ακουστικό, ώστε να λαμβάνετε κλήσεις από 2 τηλέφωνα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αποσύνδεση και επανασύνδεση.

Χάρη στη λειτουργία power display δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης του επιπέδου της μπαταρίας του Bluetooth από την οθόνη του κινητού σας!*

Διαθέτει ενσωματωμένα φωνητικά μηνύματα προτροπής σε Ελληνικά και Αγγλικά που επιτρέπουν στον χρήστη να ενημερώνεται για την τρέχουσα κατάσταση του ακουστικού αλλά και τον αριθμό του καλούντος.

Παράλληλα χάρη στην λειτουργία Anti-Lost, το ακουστικό iPro RH219s θα σας ειδοποιήσει μέσω δόνησης όταν η απόσταση μεταξύ της συσκευής που έχει γίνει σύζευξη επεκταθεί των 10m (προβλεπόμενο εύρος λειτουργίας).

Προσφέρει πολλαπλές λύσεις μεταφοράς χρησιμοποιώντας είτε το κλιπ είτε το strap λαιμού που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, ώστε να επιλέξετε τον πιο εύχρηστο ή βέλτιστο για εσάς τρόπο.

αξιολογήσεις

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ακουστικό Bluetooth iPro RH219s Retractable Black/Orange

  • Κωδικός Προϊόντος: 23909
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 26,90€
  • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και ισχύουν για αγορά μέσω internet.

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000