-40% Αδιάβροχη θήκη Redpepper S5 SM-G900/S5 Neo SM-G903 Shockproof/Waterproof Black

Η συγκεκριμένη θήκη ειναι ενα πιστό αντίγραφο της αυθεντικής αδιάβροχης θήκης της LIFEPROOF Fre

Το αγαπημένο σας τηλέφωνο ταλαιπωρείται και το Ελληνικό καλοκαίρι θα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Για αυτό η Lifeproof  είναι η απόλυτη θήκη για το S5 προσφέροντας προστασία από νερό, λάσπη, σκόνη, χιόνι και πτώση. Όλα αυτά με πολύ λεπτό και έξυπνο design.

Όσοι ασχολούνται με extreme sports και αποδράσεις το Σαββατοκύριακο, χρειάζονται επιπλέον προστασία για το αγαπημένο τους S5. Αυτό ακριβώς έρχεται να προσφέρει και η Lifeproof στους απαιτητικούς. Προστασία από νερό, βροχή, λάσπη, χιόνι και πτώσεις από ύψος 2 μέτρα ώστε το S5 να παραμείνει άθικτο όπως ήδη έχουμε δει στο drop test.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της θήκης Lifeproof είναι ότι προστατεύει χωρίς να προσθέτει όγκο στο τηλέφωνο. Μπορείτε να φορτίσετε το S5 και να χρησιμοποιήσετε ακουστικά χωρίς να βγάλετε το κινητό από την θήκη . Τα κουμπιά για την ένταση της φωνής και την δόνηση αλλά και το wake button είναι πάντα διαθέσιμα χωρίς πρόβλημα. Η κάμερα του S5 προστατεύεται με ειδικό κρύσταλλο αντί για πλαστικό για μειωμένη παραμόρφωση της εικόνας. Η εταιρεία περιμένει την κατοχύρωση πατέντας πουβελτιώνει τον ήχο του S5 στις μεσαίες και χαμηλές συχνότητες χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος της Lifeproof θήκης ως subwoofer.

Αν θέλετε έξτρα ενίσχυση στον ήχο του S5 και την δυνατότητα να τραβάτε βίντεο μέσα στο νερό και την θάλασσα τότε η Lifeproof είναι η θήκη που ψάχνατε.


Οι λάτρεις της φύσης και των εκδρομών του Σαββατοκύριακου θα την λατρέψουν , το ίδιο και όσοι έχουν πιτσιρίκια που παίζουν με το S5 και ξαφνικά το χάνουν μέσα από τα χέρια τους. Αν δεν έχετε χρήματα για μια καλή αδιάβροχη κάμερα, η θήκη θα δώσει την δυνατότητα στο S5 για υποβρύχιες λήψεις βίντεο και φωτογραφιών στην θάλασσα και την πισίνα.
 

Αδιάβροχη θήκη Redpepper S5 SM-G900/S5 Neo SM-G903 Shockproof/Waterproof Black

  • Κωδικός Προϊόντος: 9215
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 49,90€
  • 29,90€

Χρειάζεσαι βοήθεια; 210 9566000